Tiimikaaslased otsivad Norra ratturile naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edvald Boasson Hagen
Edvald Boasson Hagen Foto: SCANPIX

Norralane Edvald Boasson Hagen on tänavusel Tour de France’il kaks etappi võitnud ning seetõttu soovivad tema meeskonnakaaslased Team Sky rattatiimist, et ta saaks velotuuri lõppedes korralikult pidutseda, ent kuna noormehel pole oma kallimat, on nad asunud talle kaaslast otsima.

Esimesena asus tegudele Geraint Thomas, vahendab Dagbladet.

«Tähelepanu, Norra neiud! Tahame Eddie’le teenet teha, tal on meie meeskonna pidulikule õhtusöögile Pariisis kaaslast vaja. Olete huvitatud? Soovijad, saatke pilt!» kirjutas Thomas Twitterisse.

«Okei, pakkumine on nüüd avatud kõikidele naistele vanuses 18-30,» lisas Thomas mõnikümmend minutit hiljem. «Loeb teie sõnum, mitte ainult pilt. Me pole nii pinnapealsed...»

Dagbladet võttis ühendust Hageni isaga, kes tiimikaaslaste teo peale südamest naerma hakkas. «Me pole esimesed, kellele ta oma suhetest räägib, seega ma ei tea, kas tal on keegi,» muigas Odd-Erik Hagen.

Selgus, et ka 24-aastane Edvald Boasson Hagen ei teadnud, et talle kaaslast otsitakse, sest Thomas lisas Twitterisse veel ühe postituse: «Eddie sai praegu Norra ajalehe veebikülge lugedes meie plaanist teada...»

Täna postitas Geraint Youtube’i video, kus nad Hageniga Touri senisest käigust räägivad ning lõpetuseks tuleb juttu ka kaaslase otsingutest.

«See oli naljana mõeldud, aga tegelikult oli seal päris palju ilusaid tüdrukuid, või mis, Eddie?» uuris Thomas.

«Jah, mõned olid küll. Võib-olla peaksin selle peale rohkem mõtlema,» vastas Hagen muiates.

Thomas pakkus, et nad peaksid Team Sky ratturitest moodustama komisjoni, kes õige tüdruku välja valib. «Aga minu tüdruk tahab ka osaleda, et me näeksime asju ka naiste vaatenurgast. Ega me pole seksistlikud,» naeris Thomas. «Seega, ei või iial teada, tüdrukud, lootus jääb!»

«Jah, eks näis,» lisas Hagen tagasihoidlikult.

Vaata muhedat videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles