Tipptennisist tegi kolme mänguga 59 topeltviga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Pavljutšenkova
Anastassia Pavljutšenkova Foto: SCANPIX

Maailma edetabelis karjääri kõrgeimal positsioonil ehk 13. kohal paiknev Venemaa tennisist Anastassia Pavljutšenkova sai hakkama üsna omanäolise saavutusega – 20-aastane venelanna tegi kolme mänguga koguni 59 (!) topeltviga.

Pavljutšenkova omas Aserbaidžaanis Bakuus toimuval 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril 2. asetust, kuid juba avaring näitas, et venelanna pole praegu just parimas vormis.

Tal kulus ligi kaks ja pool tundi aega, et alistada 7:5, 6:4 läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud venelanna Valeria Solovjova (WTA 274.), selles mängus tegi Pavljutšenkova 25 topeltviga.

Teine mäng läks juba paremini, Pavljutšenkova oli kindlalt 6:4, 6:0 üle samuti valikvõistluse läbinud venelanna Jelena Bovina (WTA 307.), selles kohtumises tegi ta seitse topeltviga.

Täna pidi Pavljutšenkova tunnistama venelanna Galina Voskobojeva (WTA 162.) 6:7 (5), 6:4, 6:3 paremust ning selles mängus tegi ta lausa 27 topeltviga.

Viimati hiilgas nii suure topeltvigade arvuga venelanna Anna Kurnikova, kelle rekord ühes mängus oli 31 topeltviga, sellega sai ta hakkama 1999. aasta Austraalia lahtistel meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles