Pajusalu edenes U23 MMil kindlalt finaali!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Amsterdamis toimuvatel kuni 23-aastaste sõudjate maailmameistrivõistlustel on täna poolfinaalide päev. Kaisa Pajusalu jõudis ühepaadil loodetult finaali, meeste paarisaeru neljapaat jäi ülinapilt suure mängu ukse taha.

Pajusalu, kes on paaril viimasel hooajal samade tiitlivõistluste hõbemedallist, on ka tänavu suursoosik, mida kinnitas äsja sõidetud poolfinaalis näidatud korralik etteaste, vahendab Sõudeliit.

Eesti neiu sõudis pool distantsist liidrina ja tunnistas lõpumeetritel vaid serblanna Ivana Filipovici paremust. Aegadeks võeti vastavalt 7.36,42 ja 7.36,89. 

Tänavu rahvusvahelisse klassi jõudnud Azerbadzaani esindaja Iskra Angelova oli alustanud rahulikumalt, püsides veel poolel maal viiendana. Võimas teine pool tõstis Angelova aga lõpumeetritel võiduheitlusesse ehk liidripositsioonist lahutasid teda vaid mõned kümnendikud – 7.36,94. 

 Nemad kolm ning teise poolfinaali paremad –leedulannast mullune maailmameister Donata Vistartaite (7.28,51), sakslanna Carina Baer (7.28,62) ning hollandlanna Nicole Beukers (7.37,28) rivistuvad  medaliheitluseks üles homme finaalis.

Eesti meeste paarisaeru neljapaat koosseisus Joosep Laos, Sten-Erik Anderson, Kaur Kuslap ja Martin Neerot on nendel maailmameistrivõistulstel näidanud tasemel minekut. Täna prooviti poolfinaalist finaalipääset, mis lubanuks kvarteti rääkima kaasa medalite jagamisse. Eesti nelik püsis kuni lõpumeetriteni finaalikohas kinni, kuid tunnistas siiski kolme konkurendi – Ukraina (5.46,07), USA (5.48,19) ja Itaalia (5.49,01) paremust, saades resultaadiks 5.49,35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles