Alonso kutsub rivaale appi, et koos Vettel kinni püüda

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Jaanus Nuutre
Copy
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: SCANPIX

Ferrari vormelipiloot Fernando Alonso kutsus appi konkurente McLarenist, et koos üritada Red Bulli sõitjalt Sebastian Vettelilt punkte röövida nagu tehti äsja Saksamaa GPl, kirjutab Õhtuleht.

Pühapäevane etapp Saksamaal oli esimene sel hooajal, kus nii Ferrari kui ka McLareni sõitja suutsid lõpetada eespool Vettelit.

Lewis Hamilton kahandas selle etapiga vahet Vetteliga 82 punktini ning Alonso on 86 punkti kaugusel, hispaanlase arvates on ainsaks võimaluseks sakslaselt punkte röövida, kui meeskonnad teevad koostööd.

«Kui sa alustad sõitu esikohal, su auto on igal ringil sekund teistest kiirem ja püsid ees kogu sõidu, siis on väga lihtne,» kommenteeris Alonso Vetteli sõite.

«Selleks, et Vettelit võita on vaja parimat esitust oma meeskonnakaaslastelt aga ka McLareni meeskonnalt, et ka nemad võtaks Red Bullilt punkte.»

Märksõnad

Tagasi üles