Lewis Hamilton: Briti hümn peaks pikem olema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloodi Lewis Hamiltoni arvates peaks Briti hümn pikem olema, kuna see annaks talle võimaluse kauem poodiumil olla.

McLareni meeskonna sõitja võitis möödunud pühapäeval Saksamaa GP- etapi ja teatas, et tegemist oli ta parima sõiduga, kirjutab The Telegraph.

26-aastase piloodi arvates on aga Briti hümn «God Save The Queen» võrreldes teiste riikide hümnidega liiga lühike ja selle tõttu ei saanud ta olla poodiumil nii kaua, nagu ta oleks soovinud.

«Olin oma kodumaa hümni kuuldes uhke. Teismelisena olin sama uhke, kui nägin Briti sportlasi olümpiamängudel poodiumil. Siis unistasin, et kord olen ka mina poodiumil ning kuulen hümni. Samas aga kestavad teiste riikide hümnid Briti omast märgatavalt kauem. Selle tõttu kutsun hümni eest vastutavaid isikuid üles Briti hümni pikemaks muutma,» lausus Hamilton.

Hamiltoni sõnul saab brasiillane Felipe Massa nautida poodiumil olles kümne minuti pikkust hümni, samas kui tema võidab, peab ta leppima vaid pooleminutise hümniga.

Möödunud pühapäeval edestas Lewis Hamilton Saksamaal Nürnburgringil toimunud etapil Ferrari Fernando Alonsot ja Red Bulli Mark Webberit.

Neljas oli Sebastian Vettel, viies Felipe Massa ja kuuendale kohale sõitis Adrian Sutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles