Kakà ei mahtunud taaskord Brasiilia koondisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia koondise täht Kaká.
Brasiilia koondise täht Kaká. Foto: SCANPIX

Copa Americal Brasiilia jalgpallimeeskonnast kõrvale jäänud Kakà ei mahtunud valikusse ka 10. augusti kohtumises Saksamaa vastu.

Brasiilia peatreener  Mano Menezese sõnul pole koondiseuks Kakà ees aga lõplikult sulgenud. Kõik sõltuvat mehest endast ja tema mänguvormist. Praegu ei näinud ta igatahes põhjust ühe koondise endise põhimehe koondisesse kutsumiseks.

Samas valis Menezes koondisesse kuus uut noort, kelleks on Dede, Ralf, Luiz Gustavo, Renato Augusto, Fernandinho ja Jonas.

Brasiilia koondise koosseis:

Väravavahid: Julio Cesar (Inter), Victor (Gremio)

Kaitsjad: Andre Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), David Luiz (Chelsea), Dede (Vasco de Gama), Lucio, Maicon (mõlemad Inter), Thiago Silva (AC Milan)

Poolkaitsjad: Elias (Atletico Madri), Fernandinho (Donetski Šahtar), Ganso (Santos), Lucas Leiva (Liverpool), Lucas (Sao Paulo), Luis Gustavo (Müncheni Bayern), Ralf (Corinthians), Ramires (Chelsea), Renato Augusto (Leverkuseni Bayer)

Ründajad: Alexandre Pato (AC Milan), Jonas (Valencia), Fred (Fluminense), Neymar (Santos), Robinho (AC Milan)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles