Talvar lõpetas Rotaxi Euroopa karikavõistluste etapi 13. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar
Aavo Talvar Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Taanis Thys toimunud kardisõidu Rotaxi Euroopa karikavõistluste kolmandal etapil saavutas Aavo Talvar klassis Rotax Max Senior 13. koha. Sarja punktiarvestuses on Aavo hetkel 17. kohal.

Rotaxi Euroopa karikasarja neljast etapist on nüüd sõidetud kolm. Aavo on hetkel klassi Rotax Max Senior punktiarvestuse 17. kohal, ehkki avaetapil jäi ta raske avarii tõttu finaalist välja. Lõpptulemustes võetakse arvesse kolme parema eelfinaali ja kolme parema finaali tulemused, nii on Aavol võimalik veel väga palju ettepoole tõusta. Sarja viimane, neljas etapp toimub 9.-11. septembril Prantsusmaal Angerville’is.

Juba sel nädalavahetusel stardib Aavo Talvar Leedus Smalininkais Balti karikavõistluste neljandal etapil, tuleval nädalal aga peetakse Hiiumaal Käinas Eesti meistrivõistluste 6. ja 7. etapp. Mõlemas sarjas on Aavo tänavu võitnud kõik võidusõidud, kus ta kaasa on teinud. Hiiumaal on tal võimalus endale ennetähtaegselt Eesti meistritiitel kindlustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles