Meistriliiga juulikuu parimateks valiti Prins ja Leitan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins (vasakul)
Igor Prins (vasakul) Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju peatreener Igor Prins kaitses Meistriliiga kuu treeneri tiitlit, parimaks mängijaks osutus seekord FC Levadia vanameister Vitali Leitan.

Prinsi taktikepi all teenis Kalju juulis 15 maksimaalsest punktist 13, leppides 3:3 viiki vaid FC Floraga. See oli ka ainus mäng, kus lasti endale väravaid lüüa. Paide alistati 5:0, Lasnamäe Ajax 3:0, Kuressaare 2:0 ja Sillamäe Kalev 3:0.

Kalju astub augustikuule vastu teisel kohal. 21 mängust on kirjas 45 punkti. Kaks mängu vähem pidanud Florast jäädakse kahe silma kaugusele.

Vaatamata Levadia keerulisele kuule, kuhu mahtusid tehniline kaotus, langemine eurosarjast ja peatreenerivahetus, kerkis esile nende veteranründaja Vitali Leitan. Viies mängus lõi ta üheksa väravat. Kolm Lasnamäe Ajaxile (4:1), kaks Sillamäe Kalevile (3:2), ühe Transile (1:1) ning kolm Tammekale (4:1).

Meistriliiga eelmiste kuude parimad:
Märts: Martin Reim (Tallinna FC Flora) / Marius Bezykornovas (Narva JK Trans)
Aprill: Aleksandr Puštov (Tallinna FC Levadia) / Sergei Mošnikov (Tallinna FC Flora)
Mai: Sergei Zamogilnõi (FC Kuressaare) / Gert Kams (Tallinna FC Flora)
Juuni: Igor Prins (Nõmme JK Kalju) / Aleksandrs Cekulajevs (Narva JK Trans)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles