Maradonat üritati tappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Argentina meedia väitel vahistati möödunud kolmapäeval toimunud Argentina ja Šotimaa mänguga seoses esiletulnud vahejuhtumises mees, kes üritas nende peatreenerit Diego Maradonat tappa.

Maradona tegi võõrsil Šotimaa vastu oma debüüti Argentina koondise peatreenerina ning väidetavalt soovis 43-aastane Ian Wellworth Maradona Suurbritannias viibimist ära kasutada, et argentiinlane tappa, vahendab soccernet.

Wellworth tabati Briti politsei poolt staadionilt väljaspool suure noaga, mida ta olevat tahtnud kasutada, et Maradonalt 1986. aasta kurikuulsa Inglismaa ja Argentina mängu eest revanši saada.

Nimelt just selles mängus lõi Maradona jalgpalliajaloo kaks ehk kuulsaimat väravat, ühe niinimetatud "jumala käega" ning teise mängides keskväljal palli saades üle pool Inglismaa tiimi enne kui mänguvahendi väravasse veeretas.

Wellworth oli mängu peale kihla vedanud ning selleks tolle aja mõistes hiiglaslikud 600 eurot laenanud. Pärast kihlveo ebaõnnestumist kaotas ta pea kõik, kaasaarvatud abikaasa, kes ta maha jättis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles