Läti profiklubi meelitab Eesti rattureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oras
Allan Oras Foto: Sille Annuk

Läti profiklubi Rietumu Bank-Riga üritab 2009. aastaks enda rivitusse meelitada maastikurataste krossi Eesti meistrit Allan Orast, kirjutas Sporditäht.



32aastases Orases nähakse meest, kes oleks võimeline võitma nii Eesti kui ka Läti prestiižikamaid mägirattamaratonide sarju.

«Juba augustis hakkas asi susisema. Esialgu olid Läti klubil küll suuremad plaanid kui pelgalt maastikusõidule keskendumine, kuid kehv majanduse seis ja tüli jalgratturite liiduga jätsid oma jälje,» kommenteeris Oras.

«Suusõnaline kokkulepe on mul meeskonnaga olemas, aga allkirja paberil veel pole. Loodan väga, et kokkulepped peavad, see oleks mingis mõttes ikkagi samm edasi, uus väljakutse.»

Viimastel hooaegadel esindas Allan Oras Arctic spordiklubi, varasematel aastatel on ta amatöörina sõitnud Itaalia ja Prantsusmaa meeskondades.

Rietumu Bank-Riga on tulevaks aastaks lepingupakkumise teinud ka Raivo Maimrele, kes sõitis samas klubis ka 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles