Haapsalu Rattarallil on esmakordselt kavas lühem distants

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaralli.
Rattaralli. Foto: Sille Annuk

Pühapäeval toimuv Haapsalu Rattaralli juhatab sisse Filter Maantee Karikasarja hooaja teise poole.


Eesti mudapealinna on oodata senisest rohkem jalgrattasõpru, sest esmakordselt on pikema distantsi (97 km) kõrval võimalus end proovile panna ka lühemal võistlusmaal (33 km).

Tegemist on Filter Maantee Karikasarja kiireima sõiduga, sest just Haapsalus on siledal ja väga hea teekattega rajal näidatud suurimat keskmist kiirust.

Korraldajad on lühikesel suvepuhkusel kohendanud pisut juhendit, millest olulisim punkt puudutab stardigruppide moodustamist. Kui varem said ratturid stardialas koha vastavalt üldkohale, siis nüüd saab määravaks parim etapitulemus.
"See peegeldab paremini osalejate taset, sest ühe etapi vahele jätnud tugev rattur võib alustada sõitu ebamugavalt positsioonilt," põhjendas Filter Maantee Karikasarja peakorraldaja Mihkel Reile.

Eelregistreerimine Haapsalu Rattarallile lõpeb täna südaööl. 97 km  distantsile kehtib täiskasvanutele soodushind 16 ja lühemale maale 10  eurot. Noortel tuleb välja käia 10 eurot.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles