Miks tahab Ferguson ManU suurimast väravakütist lahti saada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov.
Dimitar Berbatov. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailma üheks kuumemaks teemaks on tõusnud Manchester Unitedi ründaja Dimitar Berbatovi ümber toimuv. Nimelt andis Inglise suurklubi peatreener sir Alex Ferguson mõista, et Bulgaaria äss võib siirduda prantslaste Pariisi St. Germaini ridadesse.

Ferguson esines vastavasisulise kommentaariga pärast Monacos toimunud heategevuslikku mängu, kus ManU duubelkoosseis Marseille’ile 2:8 kaotas.

Prantsuse televisiooni esindaja küsis Fergusonilt, kas Berbatov võib siirduda St. Germaini, kes on ründaja vastu huvi tundnud. «Jah. Absoluutselt, pole probleemi,» vastas Ferguson naeratuse saatel.

Väidetavalt on St. Germain nõus Berbatovi eest välja käima 18-20 miljonit naela, mis aitaks tasa teenida suviseid oste. Nimelt on ManU kulutanud Ashley Youngi, David de Gea ja Phil Jonesi soetamisele 50 miljonit naela.

Ferguson on Tottenham Hotspurist klubi rekordsumma 30,75 miljoni naela eest ostetud Berbatovi vastu usalduse kaotanud. Kahe persooni suhteid kirjeldab kõige paremini Fergusoni otsus jätta Berbatov välja Meistrite liiga finaalis FC Barcelona vastu mänginud koosseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles