Peterburi Zenit ja Juventus mängisid väravateta viiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zeniti mängija Fatih Tekke peast kinni hoidmas.
Zeniti mängija Fatih Tekke peast kinni hoidmas. Foto: AFP / Scanpix

Meistrite liiga tänases esimeses kohtumises väravaid ei löödud. Peterburi Zenit ja Torino Juventus mängisid 0:0 viiki.

E-alagrupp

Villarreal ja Manchester United mängisid väravateta viiki.

Aalborg ja Celtic pole esimesel poolajal palli väravapostide vahele saanud. 53. minutil avab kohtumise skoori Robson. 73. minutil viigistab seisu Caca. Kolm minutit enne normaalaja lõpu tagab Aalborgile 2:1 võidu Caldwell.

F-alagrupp

Lyon läks Fiorentina vastu 2:0 juhtima, kuid Gilardino tabamus vähendas vahe 1:2le. Normaalaja viimasel minutil tabab Mutu ning see tähendab Lyoni 2:1 võitu.

Müncheni Bayern ja Steaua Bucaresti pallurid pole esimesel poolajal väravatearvet avanud. 57. minutil avab väravatearve Miroslav Klose. Neli minutit hiljem lisab tabamuse ka Luca Toni. Müncheni Bayern juhib kohtumist 2:0. 71. minutil viib Klose Müncheni juba 3:0 juhtima.

G-alagrupp

FC Porto juhib Fenerbache vastu 2:0. Mõlemad väravad on löönud Lopez (19., 28.) 61. minutil vähendab Kazim-Richard vahe 1:2le. Rohkem väravaid selles kohtumises ei löödagi ning FC Porto võidabmängu 2:1.

Teises kohtumises pole Arsenal ning Kiievi Dinamo esimesel poolajal väravatearvet veel avanud. 87. minutil tagab Inglismaa klubile võidu Bendtner.

H-alagrupp

H-alagrupi teises kohtumises läks Madridi Real BATE Borisovi vastu Rauli 7. minutil löödud väravast juhtima.Rohkem väravaid selles mängus ei löödagi.

Peterburi Zeniit ja Torino Juventus mängisid väravateta viiki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles