Haapsalu 11. Rattaralli osavõtjaskond kahekordistub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkeseisuga on Haapsalu rattaralli säravaimaks nimeks valitsev Eesti meister grupisõidus Mart Ojavee
Hetkeseisuga on Haapsalu rattaralli säravaimaks nimeks valitsev Eesti meister grupisõidus Mart Ojavee Foto: aerobike.ee

Filter Maanteekarikasarja 4. etapp, Haapsalu 11. Rattaralli on pälvinud sooja vastuvõtu, sest tänavusele võistlusele on oodata kaks korda rohkem osalejaid kui mullu.


Eelmisel aastal lõpetas ainsana kavas olnud pika distantsi 213 osalejat. Tänavu lisasid korraldajad 97 km võistlusmaale ka 33 km raja ning täna pärastlõunaks oli end kirja pannud kokku 363 jalgrattasõpra.


Hetkeseisuga on säravaimaks nimeks valitsev Eesti meister grupisõidus Mart Ojavee, keda üritavad edestada Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu võitja Allar Karu ja Eesti meister U23 vanuseklassis Mihkel Ronimois.

Homme südaööni maksab põhidistantsile registreerimine täiskasvanutele 25 ja noortele 19 eurot. 33 km kirja panekuks tuleb välja käia 19 eurot.
Kohapeal on registreerimine oluliselt kallim ja tasuda saab vaid sularahas.

Numbrite väljastamine stardipaigas Haapsalu spordihoone ja veekeskuse ees toimub kell 9.30 kuni 11.
97 km distantsi start antakse kell 12 ja  33 km kell 12.05. Parimate autasustamine toimub kell 15.30 ja finiš suletakse kell 17.

Lapsed saavad meelt lahutada batuudil ja sooritada jalgratturi juhilubade eksamit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles