Koduseks EMiks valmistuv Leedu kaotas Sloveeniale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaka Lakovic (näoga) ja Goran Dragic.
Jaka Lakovic (näoga) ja Goran Dragic. Foto: SCANPIX

Tänavu korvpalli EMi korraldav Leedu pidis teel kodusele tiitlivõistlusele esimese sõpruskohtumise ning pidi Klaipedas vastu võtma kaotuse.

Leedu jäi koduväljakul 70:72 alla samuti EMiks valmistuvale Sloveenia koondisele. Tasavägise kohtumise saatus otsustati viimastel sekunditel, kui sloveenide mängujuht Laka Jakovic tabas korvi alt 2,9 sekundit enne lõpuvilet. Leedulaste poolel Martynas Pociuse üritus enam vilja ei kandnud.

Võitjate poolel viskas mängujuht Goran Dragic 20 punkti. Lakovic lisas 19 ja keskmängija Erazem Lorbek 11 silma. Leedule tõi Darjus Lavrinovic 14, Darius Songaila 10 ja Mantas Kalnietis 9 punkti.

Leedulaste peatreener Kestutis Kemzura otsustas selles kohtumises puhkust anda Šarunas Jašikeviciusele, Martynas Geceviciusele, Paulius Jankunasele, Marijonas Petraviciusele ja Jonas Valanciunasele. Need mehed peaksid saama oma võimaluse laupäevases kohtumises Tšehhi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles