Colombia koondise peatreener lõi teda kritiseerinud naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hernan Dario Gomez
Hernan Dario Gomez Foto: SCANPIX

Colombia jalgpallikoondise peatreener Hernan Dario Gomez lõi tema treeneritööd kritiseerinud naist, ent mõistis, et käitus valesti ja palus avalikult vabandust.

Pealtnägijate sõnul lõi Gomez laupäeva õhtul ühe baari sissepääsu juures silmanähtavalt purjus naisterahvast kaks korda, vahendab Reuters.

«Tahan avalikult öelda, et kahetsen juhtunut ja vabandan, et niimoodi enesekontrolli kaotasin,» sõnas 55-aastane Gomez meediale saadetud pressiteates. «Tahan oma käitumise pärast avalikult vabandada. Selline käitumine pole mitte mingitel tingimustel vastuvõetav, veel vähem minusuguse inimese poolt, kes oma 26-aastase karjääri jooksul profijalgpallis pole kunagi sellises situatsioonis olnud.»

«Minu tegu häbistab mind mu ema, abikaasa ja kõikide teiste minu perekonnas ja kodumaal olevate naiste ees,» lisas Gomez.

Gomez on viimane treener, kes suutnud Colombia MM-finaalturniirile viia, saades sellega hakkama 1998. aastal. Uuesti asus Gomez Colombia koondise etteotsa tänavu mais.

Tänavusel Copa Americal kaotas Colombia veerandfinaalis lisaaja järel üllatuslikult 0:2 Peruule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles