Deschampsiga raksus olev Prantsusmaa ründaja õnnitles koondist tiitlivõidu puhul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema (paremal) ja värske maailmameister Raphael Varane on Madridi Realis meeskonnakaaslased. Kevadel tähistasid nad koos kolmandat järjestikust Meistrite liiga triumfi.
Karim Benzema (paremal) ja värske maailmameister Raphael Varane on Madridi Realis meeskonnakaaslased. Kevadel tähistasid nad koos kolmandat järjestikust Meistrite liiga triumfi. Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP

Prantsusmaa ründaja Karim Benzema, kes ei kuulunud juba teist suurturniiri järjest koondisesse, õnnitles rahvusmeeskonda riigi ajaloo teise maailmameistritiitli puhul.

Alžeeria juurtega Benzema läbisaamised koondise peatreener Didier Deschampsiga on kõike muud kui head. «Kui koondise peatreener on Deschamps, siis pole mul mingit võimalust koosseisu pääseda,» rääkis Benzema eelmise aasta detsembris.

Benzema, kes teenib igapäevaleiba Madridi Reali jalgpalliklubis, pole Prantsusmaa koondise särki kandnud ligi kolm aastat (viimati 8. oktoobril aastal 2015 maavõistlusmängus Armeeniaga, kus Benzema lõi kaks väravat), kirjutas sotsiaalmeediasse: «Braavo, mehed. #maailmameistrid»

Prantsusmaa alistas Moskvas peetud maailmameistrivõistluste finaalis Horvaatia 4:2 ja krooniti 20-aastase pausi järel maailma parimaks jalgpalliriigiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles