Leverkuseni väravavaht: ma ei mäleta viimasest kuust midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Giefer
Fabian Giefer Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Leverkuseni Bayerni väravavaht Fabian Giefer avaldas, sai pühapäevases liigamängus peapõrutuse ega mäleta viimasest kuust mitte midagi.

Leverkusen kaotas pühapäeval Bundesliga avavoorus võõrsil 0:2 Mainzile. Kohtumise 84. minutil põrkas Giefer kokku vastaste mängija Eric-Maxim Choupo-Motingiga ning 21-aastane Giefer väidab, et tal on nüüd mälukaotus, vahendab AFP.

«Mul on mälukaotus, ma ei tea isegi, kuidas me mängisime,» tunnistas Giefer Saksamaa ajalehele Express. «Ma ei mäleta viimasest kuust midagi, see on päris jube.»

Pärast mängu haiglasse viidud Giefer ei mäleta enda sõnul ka oma esimese poolaja eksimust, tänu millele Sami Allagui Mainzi juhtima viis. «Ma ei mäleta midagi mingist eksimusest. Ma ei mäleta meie ettevalmistust selleks mänguks, meie hotelli Mainzis ega isegi hooajaeelset treeningulaagrit Zillertalis,» avaldas Giefer.

Leverkuseni peatreener otsustas seetõttu, et pühapäevases kodumängus Bremeni Werderi vastu istub Giefer pingil. Leverkusenil on praegu väravavahtidega tõeliselt kitsas käes – klubi põhiväravavaht, ka Saksamaa koondise väravat kaitsev Rene Adler peab põlvevigastuse tõttu vähemalt septembrini platsilt eemale olema ning teine puurilukk, ameeriklane David Yelldell sai kümme päeva tagasi Saksamaa karikamängus löögi näkku ja pole veel täielikult taastunud.

Väidetavalt jahib Leverkusen Stuttgartis mängivat noort sakslast Bernd Lenot. Leno kuulub ka Saksamaa kuni 19-aastaste noormeeste koondisesse.

«Oleme Lenost huvitatud, aga tema palkamine sõltub ka Stuttgartist,» sõnas Leverkuseni president Wolfgang Holzhauser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles