Rulluisumaraton toob Tartu ja Tartu valla teedele liiklusmuudatused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rulluisumaraton.
Tartu Rulluisumaraton. Foto: ANDRES EHRENPREIS/PM/SCANPIX BALTICS

Eeloleval nädalavahetusel toimub SEB 5. Tartu Rulluisumaraton, kuhu oodatakse kokku üle tuhande spordisõbra Eestist ja välisriikidest. Ida-Euroopa suurim rulluisusündmus toob kaasa liiklusmuudatused Tartus  ja Tartu valla teedel.

12.-14.augustini ootavad seoses Tartu Rulluisumaratoniga ees järgmised muudatused:

·         Tartu linnas suletakse liikluseks Narva mnt lõigul Jänese tn–Vahi tn reede, 12.08 kell 18 kuni pühapäev, 14.08 kell 22. Ümbersõidud on tähistatud mööda Nurme tn ja Roosi tn algusega Puiestee tn ristmikust Narva mäe otsast.

·         Laupäeval, 13.augustil on liikluseks suletud Narva mnt lõigul Jänese tn– Jõhvi-Tartu-Valga maantee (Kõrveküla) kell 13-17.30. Ümbersõit on tähistatud mööda Nurme tn algusega Puiestee tn ristmikust Narva mäe otsast.

·         Pühapäeval, 14. augustil on liikluseks suletud Narva mnt lõigul Jänese tn– Jõhvi-Tartu-Valga maantee (Kõrveküla) ja Jõhvi-Tartu-Valga maantee lõigul Vahi ringtee kuni Kobratu kell 10-16. Vaata ümbersõitude skeemi Klubi Tartu Maratoni kodulehel: http://tartumaraton.ee/failid/File/RUM2011/5_RULLUISK_10_A4_M80K_Info.pdf.

Klubi Tartu Maraton soovitab maratonile tulijatel jätta võimalusel auto koju ning tulla kohale kas jala, jalgrattaga või muid transpordivahendeid kasutades. Rulluisumaratoni võistluskeskuses, Narva mnt ja Kruusamäe tn ristis on mõlemal võistluspäeval avatud ka valvega rattaparkla, mis on kõikidele soovijatele tasuta.

Autode parkimiseks palume kasutada märgitud parklaid (vaata skeemi Klubi Tartu Maratoni koduleheküljel: http://tartumaraton.ee/failid/File/RUM2011/RUM_asukoht_Tartus_2011.pdf ) ning juhinduda liikluskorraldajate märguannetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles