Venemaal lõppes Inglismaa koondises mängivate Liverpooli jalgpallurite seeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli jalgpalliklubi ja Inglismaa koondise keskpoolkaitsja Jordan Henderson.
Liverpooli jalgpalliklubi ja Inglismaa koondise keskpoolkaitsja Jordan Henderson. Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Inglismaa jõudis äsja lõppenud jalgpalli MM-finaalturniiril poolfinaali, kus tunnistati Horvaatia paremust ja seejärel jäädi pronksimängus alla Belgiale. Kokku lõid inglased MM-finaalturniiril tosin väravat, kuid ükski Liverpoolis mängiv inglane tabamuseni ei jõudnud.

Tegu oli esimese suurturniiriga (MM ja EM) pärast aastat 1996, kus Inglismaa koondises mängivad Liverpooli jalgpallurid ei löönud ühtegi väravat. Venemaal peetud MM-finaalturniiril mängis Inglismaa koondises kaks Liverpooli mängijat: äärekaitsja Trent Alexander-Arnold ja keskpoolkaitsja Jordan Henderson.

Inglismaa väravad jagunesid järgmiselt: 6 Harry Kane (Tottenham Hotspur), 2 John Stones (Manchester City), 1 Kieran Trippier, 1 Dele Alli (mõlemad Tottenham), 1 Harry Maguire (Leicester City) ja 1 Jesse Lingard (Manchester United).

Eelmisel suurturniiril, kus Inglismaa mängis ehk 2016. aasta EM-finaalturniiril tegi ainsa Liverpooli mängijana Inglismaa särgis skoori ründaja Daniel Sturridge, kes lõi värava alagrupimängus Walesile. Kaks aastat varem peetud MM-finaalturniiril jõudis Sturridge sihile samuti alagrupimängus Itaaliaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles