Rooneyga maganud prostituut sai jalgpalluri fännide käest peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

2009. aastal Manchester Unitedi jalgpalluri Wayne Rooneyga maganud endine prostituut Helen Wood sai pühapäeva öösel Boltonis Rooney fännide käest peksa.

Wood ja tema sõbranna, samuti prostituudina töötanud Jenny Thompson osalesid 2009. aastal Rooneyga grupiseksis ajal, mil mehe abikaasa Coleen oli viiendat kuud lapseootel. Kui Rooneyle on fännid teo andestanud, siis loosse segatud lõbutüdrukuid valatakse siiani sõimuga üle, vahendab The Sun.

Pühapäeval läks üks kamp aga sõimust kõvasti kaugemale. 24-aastane Wood oli Boltonis oma sõpradega väljas, kuid purjutanud kamp ta ära tundis ning hakkas teda pildistama ja skandeerima: «Rooney! Rooney!»

Väidetavalt palus Woodi sõbranna neil lõpetada, aga selle peale lõi üks naisterahvast teda peaga ning puhkes suurem tüli.

Wood tunnistas, et üritas tekkinud tüli lahendada, kuid teda löödi selja tagant vastu pead ning ta kukkus põrandale ja seejärel hakati teda jalgadega peksma.

«Kui proovisin püsti tõusta, hakkas üks naine mind peksma, ta lõi mulle jalaga näkku, ribidesse ja selga,» kirjeldas Wood. «See oli väga jube rünnak, ma kartsin oma elu pärast. Naistel olid jalas tikk-kontsadega kingad. Halvemal juhul võinuksin isegi oma silmast ilma jääda.»

Rünnaku tagajärjel murdus Woodi ninaluu, lisaks on tal silmad sinised, jalajälg näos ning mitmed kriimud ja lõikehaavad. Vigastustest hoolimata keeldus Wood haiglasse minemast.

The Suni andmetel kuulusid Woodi rünnanud kampa kaks meesterahvast ning seitse naist.

Vaata pildivõrdlust, milline oli Wood enne ja milline pärast rünnakut, siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles