Modric nimetati MMi parimaks mängijaks. Aga kes jäid teiseks ja kolmandaks? (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric.
Luka Modric. Foto: Igor Kralj/PIXSELL / PA Images

Pärast eilset jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalmängu jagati suurel spordipeol ka individuaalseid auhindu. MMi parimaks mängijaks nimetati Horvaatia koondisega hõbemedali teeninud keskväljamaestro Luka Modric.

«Ma olen selle üle uhke,» sõnas Modric. «Tahaksin tänada kõiki oma meeskonnakaaslasi nende abi eest, sest nendeta ma ei oleks kindlasti seda auhinda saanud,» lisas MMil horvaatide kaptenipaela kandnud Modric.

Turniiri võttis Modric kokku järgmiselt: «Me olime meistritiitlile nii lähedal. Kindlasti mõtleme sellest pikka aega, aga me võime olla uhked. Teame, et saatsime siin korda midagi suurt.»

Modric edestas MMi parima mängija valimisel Belgiaga pronksmedali saanud ründajat Eden Hazardi ja Prantsusmaaga maailmameistriks kroonitud ründajat Antoine Griezmanni.

Parimaks noormängijaks nimetati Prantsusmaa ründaja Kylian Mbappe ja parimaks väravavahiks belglane Thibaut Courtois. Parimaks väravamasinaks kerkis Inglismaa ründaja Harry Kane kuue tabamusega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles