Taaramäe tellis endale uue auto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Sille Annuk

Profirattur Rein Taaramäe selgitas oma blogisissekandes  Eesti meediast läbi jooksnud autouudist.

«Tegelikult ütles, et mul on prioriteedid paigas ja eelistan emale maja osta ja jätta endale vana auto, minu meeskonna boss. Auto ostsin juba siis, kui esimest aastat Prantsusmaale amatööriks läksin. Kohalikus meedias polnud tegemist sõimuga – lihtsalt nalja mõttes oli öeldud, et see auto on juust,» kirjutas Taaramäe. «Muidugi prantslased on liiga ära ka hellitatud, aga Eesti inimesele on täiesti tavaline sõita autoga, mis on läbinud pea 200 000 kilti.»

Taaramäe sõnul ei mõista ta inimesi, kes on valmis auto eest 45 000 eurot välja käima.

«Näiteks minu üks tiimikaaslane tegi seda, aga ta aastapalk võib olla 15 000 rohkem, ulme! Muide vanad autod ongi ägedad, nagu uunikumid,» jätkas ta.

«Tegelikult on mul uus auto tellitud, Peugeot 308, mille hind jääb natukene alla 20 000. Vana 406 toon Eestisse, muidu pean kogu aeg autot laenama ja rentima, mis tekitab omajagu peavalu. Sellised lood siis mul autodega – maniakk pole, aga masinad on mind alati huvitanud,» sõnas Taaramäe lõpetuseks.

Ühtlasi kirjutas Taaramäe, et otsustas Vueltal kaasa teha. Samuti kirjeldas ta tänast Tour de Laini etappi. Loe pikemat juttu SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles