Kreeka korvpallilegend tegi üllatusliku tehingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theodoros Papaloukas (palliga).
Theodoros Papaloukas (palliga). Foto: SCANPIX

Legendaarne Kreeka korvpallikoondise tagamängija Theodoros Papaloukas lahkus Pireuse Olympiacose ridadest ning hakkab algaval hooajal kandma Tel-Avivi Maccabi särki.

Euroopa üks hinnatumaid mängujuhte oli Olympiacose ridades ka Euroopa üks paremini tasustatud korvpallureid, kui ta pisitis ühe hooaja eest taskusse 3,5 miljonit eurot, kirjutab The Jerusalem Post.

Samas uues klubis jääb tema töötasu tunduvalt väiksemaks ning mänguaja eest tuleb tal võidelda mitme nimeka tagamängijaga. Maccabil on tagamängijatest tulevaks hooajaks leping veel Jeremy Pargo, Devin Smithi, Yogev Ohaypni, Tal Bursteini, Jon Scheyeri ja Jordan Farmariga. Farmar võib NBA tööseisaku lõppedes koheselt taas liituda New Jersey Netsiga.

Papaloukas on 2006. ja 2008. aastal Moskva CSKA ridades tulnud Euroliiga võitjaks. 2006. aastal valiti ta ka Euroliiga finaalturniiri MVPks. Kreeka koondise ridades krooniti ta 2005. aastal Euroopa meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles