Aivar Rehemaa: võib-olla on isegi hea, et täna edasi ei pääsenud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Toomas Huik

Eestlastest sprindis kõrgeima, 15. koha saanud Aivar Rehemaa leidis pärast napilt poolfinaalist kõrvale jäämist ka positiivset: «Võib-olla on homset silmas pidades isegi hea, et edasi ei saanud. Siis oleks automaatselt kaks sõitu juurde tulnud.»

MK-sarjas oma elu kõrgeima koha saanud Rehemaa asub homme 15 kilomeetri klassikasõidus starti. Seal loodab ta tänase tulemuse üle teha. «Tavaliselt kui sprinti olen hästi sõitnud, siis distants pole ka kõige hullem olnud,» vihjas Rehemaa.

Juunioride maailmameistri sõnul sai talle tänases sprindis saatuslikuks vähene kogemustepagas. « Viimases kurvis tegin vea, hakkasin kohe paaristõugetega panema. Aga oleks pidanud paar sammu vahele tegema. Pole lihtsalt selliseid kogemusi,» avaldas Rehemaa.

Elu esimesed MK-punktid teeninud Kein Einaste võimalus edasi pääseda kadus juba teisel tõusul, kui keegi konkurentidest vajutas oma kepi läbi tema suusa. «Läks nii õnnetult, et tera jäi sisse ja siin polnud enam midagi teha. Sõit oli sõidetud,» vangutas Einaste pead ja lisas: «Paneksin endale siiski hindeks nelja – esimesed punktid siiski.»

Priit Naruski sõnul on tänavu sprindikoondises konkurents väga kõva ning esimese etapiga sai pinged maha laetud. Need, kes täna punktikohale pääsesid, sõidavad ka Davosi MK-etapil uisusprindis.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles