Video: tennisist kaotas palli publikusse löömise eest punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Roddick
Andy Roddick Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket Andy Roddick on tänavu kimpus olnud erinevate vigastustega, läinud ööl naasis ta järjekordselt vigastuspausilt, kuid pidi Cincinnati Masters-sarja turniiril juba avaringis kaotuse vastu võtma.

28-aastane Roddick (ATP 15.) kaotas 7:6 (5), 5:7, 1:6 sakslasele Philipp Kohlschreiberile (ATP 47.).

Matš polnud Roddicku jaoks just lihtsamate killast ning ta sai koguni kahel korral pukikohtuniku käest karistada. Esmalt teenis Roddick hoiatuse (millega kaasneb rahatrahv) reketi lõhkumise eest, kuid märksa kaalukama karistuse sai ta otsustavas setis – teises geimis seisul 30:30 servides tegi Roddick topeltvea ning saatis seejärel palli vihaga publikusse, mistõttu kohtunik andis karistuseks punkti vastasele. See aga tähendas, et Kohlschreiber sai kohe otsustava seti alguses servimurde. Roddick läks pukikohtuniku otsuse peale üsna endast välja ja vaidles temaga tükk aega, ent kohtunik oma otsust ei muutnud.

Vaata videot Roddicku käitumisest SIIT.

Roddicku viha polnud lahtunud ka pärast mängu lõppu. Pressikonverentsil teatas ta, et kuigi tema tegu polnud ilus, ei olnud ta siiski säärast karistust teeninud.

«See toimus murdosasekundi jooksul. Nii kui olin seda teinud, kahetsesin. Aga kohtunik ütles, et ma lõin palli täie jõuga, kuid ma olen üsna kindel, et nägin, kuidas umbes kaheksa-aastane tüdruk selle püüdis,» selgitas Roddick. «See on masendav olukord. Nõustun, et käitusin valesti ja panin ja pukikohtuniku halba olukorda. Mõistan, et ta teeb oma tööd, aga lõppude lõpuks, mis selles halba on? Keegi sai ju suveniiriga koju minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles