Liverpooli edukas kvartett saab puhkust kolm nädalat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren oli edukaim Liverpooli mängija lõppenud MM-finaalturniiril.
Dejan Lovren oli edukaim Liverpooli mängija lõppenud MM-finaalturniiril. Foto: CARL RECINE / REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi neli mängijat, kes äsja lõppenud MM-finaalturniiril oma rahvuskoondisega nelja parema hulka jõudsid, naasevad klubi juurde 5. augustil.

Nendeks mängijateks on Horvaatiaga hõbemedali teeninud keskkaitsja Dejan Lovren, Belgiaga pronksmedali saanud väravavaht Simon Mignolet ning Inglismaaga neljanda kohaga leppima pidanud äärekaitsja Trent Alexander-Arnold ja poolkaitsja Jordan Henderson. «Ma arvan, et nad naasevad meeskonna juurde 5. augustil, siis on meil nädal hooajaks ettevalmistusaega,» sõnas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp klubi kodulehekülje vahendusel.

See tähendab, et kvartett jääb kindlasti eemale Liverpooli hooajaeelsest USA-turneest, kus minnakse vastamisi Dortmundi Borussia, Manchester City ja Manchester Unitediga. Ettevalmistus uueks hooajaks lõppeb Euroopas, kui Liverpool kohtub neutraalsel väljakul Napoliga ja koduväljakul Torinoga.

Liverpooli sakslasest juhendaja märkis, et meeskonnaga lendab USA-turneele kaasa ka värskeim täiendus, šveitslane Xherdan Shaqiri, kes samuti osales MM-finaalturniiril, kuid Šveits pudenes konkurentsist juba kaheksandikfinaalis. Roberto Firmino, kes jõudis Brasiiliaga veerandfinaali, liitub meeskonnaga pärast USA-turneed, kui minnakse Prantsusmaale treeninglaagrisse.

Kolm hooajaeelset kontrollikohtumist on Kloppi hoolalused juba pidanud: 7:0 ja 3:2 võidud vastavalt Chester City ja Tranmere Roversi üle ning väravateta viik Buryga. Liverpool peab Inglismaa kõrgliiga avavooru lahingu 12. augustil, kui kodusel Anfieldil kohtutakse suvel oluliselt meeskonda täiendanud West Ham Unitediga, kes möödunud hooajal saavutas 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles