Pärnu JK naaseb Meistrite Liiga eelturniirilt võiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav.
Jalgpallivärav. Foto: SCANPIX

Pärnu JK lõpetas naiste Meistrite Liiga eelgrupi turniiri Sloveenais 1:5 kaotusega Iirimaa klubile Peamount United ja sai alagrupis kolmanda koha.

Seni eurosarjas punktita olnud PJK avas võiduarve kohe avamängus, alistades peoperenaised ŽNK Krka 2:1. Teises matšis jäädi turniiri kõrgeimat asetust omanud Hispaania esindusele Rayo Vallecano alla 1:4 ja viimases 1:5 Peamountile.

PJK juhendaja Jüri Saare sõnul jäi kripeldama viimase kohtumise avapoolaeg, kus iirlannade vastu mindi taktikaliselt alt, kuid kokkuvõttes täideti võistluse eel seatud eesmärk.

«Tahtsime Sloveeniast naasta võiduga ja seda ka tegime,» sõnas Saar. «Peamounti vastu oli meil lisaks ühele väravale veel võimalusi nagu ka hispaanlannade vastu, kuid nemad olid juba klassi võrra kõrgem võistkond.»

Kokkuvõttes pääses edasi iga alagrupi võitja ja kaks paremat teise koha saajat. PJK grupist läks otse edasi Rayo Vallecano ja teisena Peamount, mis näitab seltskonna tugevust. PJK sai kolme punktiga kolmanda koha, väravate vahe jäi 4:10.

PJK eest jõudsid Krka vastu sihile Liisa Lilleste ja Anastassia Morkovkina, Vallecano võrku sahistas Kaire Palmaru ja Peamounti oma lätlanna Olga Ivanova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles