Karjus: annan endast parima, et Kanepil poleks põhjust treenerit vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Karjus.
Silver Karjus. Foto: Liis Treimann

Eesti esireket Kaia Kanepil on lühikese aja jooksul seitse treenerit olnud. Tema praegune juhendaja Silver Karjus tunnistas, et annab endast parima, et Kanepil poleks põhjust teda välja vahetada.

Karjus avaldas ajakirjale Tennis, et tema töö võib kunagi otsa saada, sest Kanepi karjäär ei kesta igavesti. Kuid kaugemale tulevikule ta mõelnud pole.

 «Võib-olla leian Eestis mingi väljakutse, aga see on vähetõenäoline. Ei tea, äkki aasta pärast korjan pudeleid või laon Viru kalatehases kilusid karpi. Mul pole mingeid illusioone. Kuid seda ütlen, et kui täna tuleks isegi kolmekordselt parem pakkumine TOP20 mängijalt, siis kindlasti ma Kaiat ei jäta,» avaldas Karjus.

 «Annan endast parima, et Kaial poleks põhjust treenerit vahetada ning juhul kui nii peaks minema, elan edasi teadmisega, et olen andnud endast kõik, mis võimalik ja magan rahulikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles