Maruvihane Scolari nõuab kohtunikelt vabandamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolarieiles kohtumises.
Luiz Felipe Scolarieiles kohtumises. Foto: AFP / Scanpix

Chelsea peatreener Luiz Felipe Scolari nõuab, et kohtunik Mike Dean ning tema assistent vabandaksid selle eest, et lugesid Robin van Persie suluseisus löödud väravat, mis otsustas pühapäevase mängu saatuse Arsenali kasuks 2:1.

Johan Djourou löödud omavärav andis Chelseale esimesel poolajal liidriohjad. Kuid teisel poolajal lõi Van Persie värava selgelt suluseisus olles ning seejärel mõned minutid hiljem viis Arsenali ka juhtima, vahendab Eurosport. 

Brasiillasest peatreener kohtunike otsusega ei nõustunud. «Kas olete mind üldse kunagi kuulnud rääkimas kohtunikest? Mitte kunagi, ei meistriliigas, Meistrite liigas ega ka Carling Cupil. Ma pole midagi öelnud, kuid täna on teine lugu,» selgitas Scolari. «Ma ei taha, et kohtunikud teeks midagi teisiti või muudaksid tulemust – soovin vaid, et nad homme telerist vaadates saaksid aru, et nad eksisid ja ütleksid «vabandust». Ma ei soovi muud, kuna nad tegid vea ja ma mõistan, et eksimine on inimlik. Aga ma tahan, et nad vabandaksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles