Finaalis kaotusega leppinud Lovren: Prantsusmaa ei tulnud väljakule jalgpalli mängima (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren
Dejan Lovren Foto: Peter Dovgan/UK Sports/SIPA / Peter Dovgan/UK Sports/SIPA

Horvaatia koondis kaotas eile MMi finaalis 4:2 Prantsusmaale. Horvaatia kaitsja Dejan Lovren lausus pärast mängu, et tema arust ei tulnud prantslased platsile jalgpalli mängima.

Lovren oli pärast finaalis saadud kaotust selgelt löödud ning otsustas pärast mängu Didier Deschamps'i meeskonna mängustiili kritiseerida. «Ma arvan, et me olime mänguliselt täna paremad. Ma usun, et me olime kogu turniiri jooksul paremad kui prantslased,» vahendab Irishexaminer Lovreni sõnu.

«Prantsusmaa ei tulnud väljakule jalgpalli mängima. Nad lihtsalt ootasid oma võimalusi ja lõid nendest olukordadest väravad. Prantsusmaal oli kogu turniiri vältel üks ja sama taktika, nad mängisid kõik mängud samamoodi,» rääkis horvaat.

«Ma olen pettunud, et me mängu kaotasime, aga samas mängisime meie palju paremat jalgpalli kui prantslased. Ma olen uhke selle üle, mis me saavutasime. Hetkel on natuke raske olukorda kommenteerida, ma olen kurb ja rõõmus samal ajal,» lausus Lovren.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles