Pettunud Gross jättis Lõuna-Eesti ralli pooleli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Ray Põder

Lõuna-Eesti ralli avapäeval kavas olnud kolmelt kiiruskatselt parima aja kirja saanud, ent lisandunud karistusega viiendasse kümnesse langenud Georg Gross täna enam starti ei tulnud.

Kui kõik läinuks plaanipäraselt, võinuks Gross Lõuna-Eesti ralli esimese võistluspäeva lõpetada liidrikohal. Paraku lisati nende sõiduajale 2-minutiline ajakaristus remondi eest stardialas, kirjutab rally.ee.

«Leian, et trahv ei ole õiglane,» lausus Gross, kelle Ford Focus RS WRC ralliautol tõrkus teise katse alguses elektrisüsteem. Seetõttu startisid seal esimesena Kaspar Koitla - Andres Ots.

WRC-auto tehnilistest probleemidest ei saadud jagu, mistõttu avaldas Gross eile õhtul arvamust, et tema laupäeval rallit ei jätka. Pealegi on võimatu mitmeminutilist kaotust lühikestel kiiruskatsetel tagasi sõita.

«Tõenäoliselt me laupäeval ei stardi, kuna ei ole mõtet auto ressurssi kulutada,» sõnas Gross. «Arvan, et kaotust tasa teha ei oleks reaalne, kuna ralli on nii lühike.»

Täna selgus, et Gross otsustaski ralli pooleli jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles