Järgmise aasta parim jalgrattameeskond on juba selgunud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Gilbert.
Philippe Gilbert. Foto: SCANPIX

Järgmise aasta parima jalgrattameeskonna võib juba praegu välja kuulutada – selleks saab ilmselt BMC, kes on Tour de France’i võitja Cadel Evansi kõrvale värvanud valitseva grupisõidu maailmameistri Thor Hushovdi ja sõlmib lähiajal lepingu kevadistel klassikutel säranud Philippe Gilbertiga.

BMC teatas eile, et nad võitsid võidujooksu Gilberti praeguse tööandja Omega Pharmaga ja belglane annab nende pakutud lepingule allkirja. Gilberti kontraht BMC-ga kehtib 2014. aasta lõpuni, selle väärtust pole pooled avalikustanud, kirjutab spordipartner.ee.

«Gilbert saab olema meie liider klassikutel ja ka teistel sõitudel,» lausus BMC mänedžer Jim Ochowicz. «Tema võimsus ja visadus mängib suurt rolli Evansi abistamisel Touri üldvõidu kaitsmisel. Gilbert saab oma kogemusi jagada meie noortele nagu näiteks Taylor Phinneyle ja Greg Van Avermaetile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles