Keel jättis Toobali ja Õuekallase koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel tegi kolm nädalat enne EM-finaalturniiri algust viimase valiku, vähendades mängijate arvu 14ni. Aasta suursündmusest jäävad kõrvale sidemängija Andres Toobal ja nurgaründaja Kristjan Õuekallas.

Sidemängijatest usaldas Keel Kert Toobalit ja Martti Keelt ning nurgaründajatest Keith Pupartit, Jaanus Nõmmsalut, Eerik Jagot ja Martti Rosenblatti.

«EMil langeb suurem koormus ilmselt seitsmele kuni üheksale pallurile, ülejäänuid kasutame kindlatel puhkudel,» selgitas Keel. «Õuekallas on igas elemendis ühtlaselt hea, kuid tal puudub selge trump. Kert Toobal on kindlalt meie parim sidemängija ja tema vend Andres pole viimastel aastatel palju platsile pääsenud. Martti tugevateks külgedeks on võimas palling ja hea tagaliinimäng.»

Homme varahommikul bussiga Peterburis toimuvale Vjatšeslav Platonovi memoriaalile sõitu alustav koondis kohtub kolmapäevast pühapäevani järjekorras Krasnodari Dinamo, Jekaterinburgi Lokomotivi, Nižni Novgorodi Gubernija, eeldatava autsaideri Tampere Isku-Volley ja Moskva Dinamoga. «Jään rahule kolme võiduga,» lisas Keel.

Keele juhendatav Tallinna Selveri klubi jõudis laupäeval lepingu pikendamise osas kokkuleppele Martti Rosenblattiga. Nurgaründajast oli huvitatud ka Pärnu VK, kuid osapooled ei jõudnud palgas kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles