Djokovic andis finaalis Murrayle loobumisvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic pidi õlavigastuse tõttu finaalis loobumisvõidu andma.
Novak Djokovic pidi õlavigastuse tõttu finaalis loobumisvõidu andma. Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Novak Djokovic oli õlavigastuse tõttu andma Cincinnati Masters-sarja turniiri finaalis Andy Murrayle loobumisvõidu.

Enne finaalmängu tänavu 57 võidu kõrval vaid korra kaotusekibedust tunnistama pidanud serblane jäi Murray (ATP 4.) vastu 4:6, 0:3 kaotusseisu ning otsustas siis edasisest mängimisest loobuda.

«Kallid sõbrad ja fännid, vabandan kõigi ees, kes ootasid pikemat ja paremat mängu. Mu õlg ei pidanud enam vastu ja polnud mingit mõtet jätkata. Õnnitlused Andyle, tal oli edukas nädal,» kommenteeris Djokovic Facebookis. «Ravin järgnevatel päevadel enda õlga ja loodan ning usun, et US Openi ajaks olen taas vormis.»

Aasta viimane suure slämmi turniir US Open algab 29. augustil.

Naiste üksikmängus võidutses Cincinnatis Maria Šarapova, kes alistas raskes mängus 4:6, 7:6 (3), 6:3 Jelena Jankovici (WTA 12.). Kohtumine kestis kaks tundi ja 49 minutit.

Tänu võidule tõusis Šarapova maailma edetabelis 4. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles