Nahk eitab Hitleri jäljendamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde. Foto: Youtube

Eesti jalgpallimeistrivõistluste laupäevases kohtumises FC Levadia ja FC Flora vahel läks meeskondade vahel sõnasõjaks ja kergeks tõuklemiseks.

Kõige rohkem paistis olukorras silma Levadia mängumees Konstantin Nahk, kes tõstis Flora kapteni Karl Palatu suunas oma parema käe üles ja asetas vasaku käe nina juurde, jäljendades justkui Adolf Hitlerit.

Eile vabandas Nahk klubi koduleheküljel oma käitumise pärast, kuid venekeelsele Postimehele antud usutluses Nahk siiski eitab Hitleri jäljendamist.

«Pärast lõpuvilet läksin kohtuniku käest penalti kohta uurima ja tegin ettepaneku olukorda videost üle vaadata. Minu järel tuli Flora kapten Palatu, kes üritas mulle midagi öelda, seejärel mind lükati ja kõige lõpuks lendasid minu suunas rahvusest tingitud solvangud,» selgitas Nahk.

«Emotsioonide peale tõstsingi parema käe püsti. Kuid mis puutub siia Hitler? Tõstsin lihtsalt parema käe üles – kui mängija läheb näiteks lööma nurgalööki ja tõstab parema käe püsti, kas see siis solvab kedagi? Kohtunikud tõstavad ka mõnikord parema käe, keegi ei süüdista ju neid seepeale natsistlikes žestides,» lisas kogenud Levadia pallur.

Nahki arvates võiksid inimesed, kes süüdistavad teda vääritus käitumises, pöörata tähelepanu Flora fännisektoris toimuvale.

«Iga kord, kui nendega mängime, hüütakse fännide hulgast minu suunas venefoobilisi solvanguid, jälkusi karjutakse otse näkku, vaevalt paari meetri kauguselt. Kas te kujutate ette, kuidas see psühholoogiliselt mõjub? Kahjuks ei pööra nendele avalikele provokatsioonidele keegi vähimatki tähelepanu,» kurtis Nahk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles