Kivisild vigastas Peterburi-turniiril jalga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kivisild (vasakul).
Meelis Kivisild (vasakul). Foto: Liis Treimann

Peterburis Vjatšeslav Platonovi memoriaalil osalev Eesti võrkpalli rahvusmeeskond peab järgmistes mängudes läbi ajama temporündaja Meelis Kivisillata, kes tänases 3:0 võidumängus Krasnodari Dinamo üle eelviimases pallivahetuses hüppeliigest väänas.

Peatreener Avo Keel saatis lisaks Kivisillale põhikoosseisus väljakule Kert Toobali, Oliver Venno, Keith Puparti, Eerik Jago, Raimo Pajusalu ja libero Asko Esna. Kolmandas geimis asendas Pajusalu Ardo Kreek, Martti Keel käis vahetusest servimas.

«Algus oli rabe, kuid mängupilt paranes iga geimiga,» lausus Keel. «Rünnakuprotsent oli üle 50 ja servi vastuvõtt samuti korralik. Blokipunkte võinuks rohkem saada. Väga palju pole mul kavas erinevaid koosseise katsetada. Homme mängib Pajusalu asemel ilmselt Kreek ja Jaanus Nõmmsalu saab ka võimaluse end näidata.»

Eesti suuremad punktitoojad olid Venno 18 (+13), Pupart 8 (+2), Jago 7 (+4), Kivisild 5 (+3) ja Kreek 5 (+3) punktiga.

Homme Eesti aja järgi kell 18 on meie meeste vastaseks aastase pausi järel Venemaa superliigasse naasnud Jekateringurgi Lokomotiviga, kes võitis avavoorus Moskva Dinamot 3:1 (18, -25, 21, 23).

Komandas tänases mängus olid vastamisi Nižni-Novgorodi Gubernija ja Tampere Isku-Volley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles