Iljuštšenko murdis kukkudes hamba

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšenko
Anna Iljuštšenko Foto: Mihkel Maripuu

Eesti praegune parim naiskergejõustiklane Anna Iljuštšenko kukkus neljapäeval MMi harjutusväljakul nii õnnetult, et kriimustas lõuga ja ühe hamba küljest tuli tükk lahti.

Nädal tagasi universiaadil pronksi võitnud Iljuštšenko tegi staadionil sörkjooksu, kui jalg sattus märjale rajakattele. «Libisesin ja kukkusin lõuaga vastu tartaani,» rääkis Iljuštšenko. «Löögi tagajärjel tuli ühest tagumisest hambast väike tükk lahti. Alguses oli ehmatus päris suur, kuid tegelikult pole asi hull – võib öelda, et see oli väike õnnelik vahejuhtum.»

Neljapäeva õhtul oli Iljuštšenkol hammas pisut hell, kuid eile ei andud see enam tunda ning sportlase MM-esinemine pole ohus. «Peaasi, et jalad jäid terveks,» märkis ta ja lisas, et pani juba hambaarsti juurde aja kirja. Hambaravi pole Iljuštšenkole endalegi võõras teema – sportimise kõrvalt töötab ta Tartus hambatehnikuna.

Ehmatusest toibumiseks on Iljuštšenkol aega piisavalt: naiste kõrgushüppe eelvõistlus peetakse alles 1. septembril, lõppvõistlus aga veel kaks päeva hiljem, MMi eelviimasel päeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles