Skisofreenik ähvardas Maria Šarapovat tappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: AP / Scanpix

Endisele USA ülikooli jalgpallimängijale esitati süüdistus Venemaa tennisestaari Maria Šarapova ning oma endise treeneri ähvardamise eest.

Aastatel 1995-1998 Wisconsini ülikooli jalgpallimeeskonnas kaitsemängijana tegutsenud Leonard Taylor võeti reedel vahi alla, kirjutab Eurosport.

Taylorit ootab ees karistus oma endise meeskonna peatreeneri Barry Alvarezi jälitamise ja telefoni teel ahistamise eest.

Kriminaalsüüdistuse järgi ähvardas Taylor neis kõnedes tappa Šarapovat ja tema perekonda ning ka treener Alvarezi.

Taylori isa Leonard Taylor seenior ütles politseile, et tema pojal on diagnoositud paranoidne skisofreenia ning kolm kuud tagasi oli ta ravimite võtmise järele jätnud.

Politsei avalduses seisis, et neile teatati septembrikuus, et 32-aastane Taylor helistab pidevalt Alvarezile töö juurde ja jätab häirivaid teateid.

Seejärel võttis politsei ühendust Tayloriga, kes tõotas, et enam seesuguseid kõnesid ei tee.

Sellest hoolimata hakkas ta novembris uuesti treenerile helistama ning rääkis iga kord eriti vulgaarseid sõnu kasutades, ähvardas oma treenerit ning vihjas, et tennisist Maria Šarapova on talle mitmel viisil ülekohut teinud.

Politsei dokumentidest selgub, et 24. ja 25. novembril jättis Taylor treener Alvarezi kõneposti 29 teadet ning osas neist rääkis ta, et tahaks Šarapovaga abielluda, ent samas soovib tennisisti ja tema peret tappa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles