Taaramäe läheb täna etapivõidu eest võitlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Andres Kalvik

Rein Taaramäe võttis rattaprofid.ee blogis kokku eilse Vuelta etapi. Ühtlasi avaldas ta, et üritab tänasel etapil võidu eest võidelda.

Vuelta eilse etapi võttis Taaramäe kokku järgmiselt: «Päeva tempo oli rahulik, lõpus aga siiski kõva küljetuul, kus umbes 3 kilomeetriga esimene sats mehi maha jäi. Olin üks nendest, viimased 15km sai siis veel ökonoomselt kulgeda.
Enesetunne oli täna juba sõidetav, arvan, et homme peaks veel parem olema. Hommikused ja õhtused pulsid langevad ja ka valu jalgades on taandunud.»

Täna üritab Taaramäe aga grupilt eest ära saada.

«Homme on hea päev jooksikutele, kes mägesid hästi läbivad, üritan kindlasti eest ära saada ja etapivõidu nimel sõita, aga milline taktika sõidu käigus tuleks, seda ei saa hetkel öelda, variante on mitmeid,» kirjutas Taaramäe, kelle sõnul on hotelli konditsioneer tallle natuke liiga teinud – nina on vesine ja kurk punane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles