Klavanil vedas loosiga, Pareikol mitte

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Krakowi Wisla

Eile loositi jalgpalli Euroopa liiga alagrupid. Loosimisel osalesid ka Ragnar Klavani AZ Alkmaar ja Sergei Pareiko Krakowi Wisla. Alkmaaril vedas loosiga, Wislal mitte.


Alkmaar sai alagrupikaaslasteks ukrainlaste Metallisti, Viini Austria ning Malmö FF. Wisla jällegi sattus üsna tugevasse gruppi, kus nad peavad madistama hollandlaste Twente, inglaste Fulhami ja taanlaste Odensega.

Samas võinuks Wislal ka märksa hullemini minna, kuna selgelt joonistus välja üks tõeline surmagrupp. Näiteks I-grupis peavad edasipääseja selgitama Atletico Madrid, Udinese, Rennes ja FC Sion (neljandasse tugevusgruppi paigutatud Wisla olnuks grupis Sioni asemel).

Fulhami peatreener Martin Jol tunnistas, et tema juhendataval meeskonnal loosimisel õnne ei olnud.
«Ilmselgelt on alagrupp raske,» sõnas Jol. «Wisla on Poola meister ja ma tunnen nende hollandlasest peatreenerit (Robert Maaskant). Twente on Hollandi hõbedameeskond ja Odense Taani hõbedameeskond.»

Mõlema Eesti koondislase klubid alustavad alagrupi­turniiri 15. septembril koduväljakul. Alkmaar läheb vastamisi Malmöga, Wisla Odensega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles