Pahapill: tunnen end nagu vatis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Mihkel Maripuu

Kümnevõistleja Mikk Pahapill tunnistas Daegu MMi avapäeva järel, et tunneb end nagu vatis. Raja kurtis aga keskendumisraskusi.

«Õiget teravust ei ole,» tunnistas terve suve vigastuse tõttu võistlemisest hoidunud Pahapill. «Aga pingutan nii palju kui suudan – eks siis on näha, mis tuleb.»

Pahapill kogus esimese päevaga 4023 punkti, oma rekordigraafikule jääb ta alla 149 punktiga. Seejuures jäi ta kõrgushüppe ja 400 m jooksuga rahule. «Kõrguses tuli 2.05 kaks korda napilt alla, 400 m aeg on aga sellise seisundi kohta päris hea,» märkis ta.

Raja sõnul segasid teda kõrgushüppes segadused katsetega. Sellest tekkinud keskendumise häire ei võimaldanud tal kahte meetrit ületada. «Seal oli suur segadus. Tahtsin alustada 1.90 peal, aga alguses polnud mind sinna hüppama pandud,» selgitas ta. «400 m jooksus mõtlesin ainult sellele, et ei jääks viimaseks.»

Sarnaselt Pahapillile kurtis ka Raja teravuse puudumist. «Jõudu tundub olevat, kuid plahvatust ja teravust pole,» nentis ta. Esimese päeva järel kaotab Raja oma rekordigraafikule 63 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles