Krambid segavad Pahapilli võistlust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill teivashüppes.
Mikk Pahapill teivashüppes. Foto: EKJL/mumm.ee

Kergejõustiku MMil Daegus tabasid kümnevõistlejat Mikk Pahapilli teivashüppe ajal jalakrambid. Kõrgusel 5 meetrit ei suutnud ta nende tõttu kahel korral hüppesse minnagi, kolmandal katsel kerkis küll lati kohale, aga ei enamat.

«Teivashüppega olen muidu rahul, kuid kahju, et krambid segasid,» sõnas Pahapill, kes andis end pärast seda ala kohe massöör Martin Vahimetsa hoolde. Sellest oli abi, odavise õnnestus tal korralikult.

«Tehniliselt õnnestusid põhimõtteliselt kõik visked,» märkis ta. «1500m jooksen nagu ikka 10-võistluse ala, nii kiiresti kui jõuan. Mis aeg tuleb, on raske prognoosida. Võistlus on olnud raske.»

Pahapill jäi rahule ka päeva kahe esimese alaga. «Tõketes suutsin joosta suhteliselt kehva kiirusega hooaja tippmargi. Kettas olid heited stabiilsed, kuid jõuettevalmistus ebapiisav,» hindas ta.

Andres Raja kurtis pärast teivashüpet väsimust. «Reie tagaküljed on väga kanged, kuid pingutan kindlasti lõpuni,» sõnas ta. «Üldine väsimus on jätnud tulemustele oma jälje, kuid tõkkejooks oli tegelikult päris hea ja kettaski tegin oma tulemuse ära. Teivashüppes polnud 4.80 täna ilmselt jõukohane.»

Rahule ei jäänud ta oma odaviskega. «Oda ei õnnestunud, tahtsin väga visata üle 60-meetri,» teatas Raja nukralt. «Võistluse käigus on rahulolu pakkunud kaks ala – sprint ja tõkkejooks, kaks ala aga ebaõnnestunud – kõrgus ja oda.»

ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles