Taaramäe sattus eilsel Vuelta etapil meeskonnakaaslasega konflikti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Andres Kalvik

Eilsel Vuelta etapil äraminekut üritanud Rein Taaramäe võttis rattaprofid.ee blogis taas etapi kokku. 

«Nagu eile ütlesin, proovin täna eest ära saada. Alguses proovisingi mõned korrad ja saime ka umbes 20 mehega minema, aga seal sees oli ka Chavanel ja kolm Katjusha meest. Sain kohe aru, et nii me minema ei saa, proovisin siis sealt omakorda otsa nõksutada ja meid jäigi vähemaks. Ja Chavanel jäi maha, aga kolm Katjushat oli siiski ees ja neist kuidagi lahti ei suutnud rabeleda...» alustas Taaramäe. «Grupp tuli järgi ja asjaga oligi kaputt. Alguses oli tee veits üles-alla ja oli lihtsam eest saada, aga kui meid kinni püüti, oli päris palju siledat ja seal oli juba keerulisem ära minna.
Lõpuks saidki 2 meest minema ja veits hiljem lisandus neile 3 meest. Meil jällegi mees sees, meile väga oluline ja olime rahul! Kahju, et alguses minema ei saanud, sest ka teine eestlane oli seal sees, oleks saanud midagi vägevat korraldada.»

Ühtlasi tunnistas Taaramäe, et sattus eilsel etapil ühe meeskonnakaaslasega konflikti.

«Olin terve päev Davidi tagarattas juhuks kui tal miskit juhtuma peaks, lisaks tõin veel pudeleid ja läksin ühe tiimikaaslasega tülli, sest pudeleid küsides ütles ta, et hetkel on liiga raske. Selline käitumine tegi mind kurjaks, lisaks tema hääletoon minuga rääkides oli nagu politsei pätiga. Muretsesin Davidi pärast, sest tal oli tükk aega ainult üks pudel juba peal olnud. Probleem tekkis sellest, et ütlesin raadiosse, et meil läheb pudeleid vaja, pärast seda öeldi neli korda paarimindaste vahedega, et keegi tõstke pundi taga käsi, et ta saaks ette sõita ja pudeleid anda,» selgitas Taaramäe.

«Pärast seda ütlesin ma mitte just väga kenasti, et, kurat keegi mingu pundi taha ja tõstku käsi! Ja siis hüppaski see tiimikaaslane mulle kõrri, ütles mulle, et liiga raske. Olen olnud liidriseisus ja tean, mis tunne on, kui kurk kuivab ja kui lõpus peaks meetriga sõidu kaotama siis... Läksin siis ise pundi taha, tõin pudeleid ja nagu ütlesin kaitsesin Davidi ja tegin veel lõpus võidusõitu. Ma pole ka imemees, et iga päev suudan kõike teha. Olen kindel, et kui sellel ratturil oleks näiteks liidrisärk ja tal oleks juua vaja, siis ma teeksin selleks kõik, et ta joogi saaks ja ma luban, et mees ei jääks joogita ka rasketel hetkedel,» tõdes Taaramäe, kes ei tahtnud meeskonnakaaslase nime öelda.

Samas tunnistas eestlane, et tegelikult on meeskonnas õhkkond hea ning eelpool räägitud konfliktis hoidsid teised tema poolele.

Loe Taaramäe täiskokkuvõtet eilsest etapist rattaprofid.ee blogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles