Mart Ojavee võitis Tabasalu Rattaralli, Sigvard Kukk pälvis üldvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Ojavee Tabasalu rattarallil.
Mart Ojavee Tabasalu rattarallil. Foto: aerobike.ee

Filter Maantee Karikasarja viimase etapi, Tabasalu Rattaralli esimese võitja au kuulub Mart Ojaveele (CFC).



Valitsev Eesti meister grupisõidus ületas 101 km põhidistantsi finišijoone uhkes üksinduses. Sigvard Kukk (Spordipartner) kaotas talle 22 ja Timmo Jeret (Pärnu Kalev) 25 sekundiga. Neljas oli Jaan Kirsipuu, viies Oskar Nisu ja kuues Raido Kodanipork.

39 km lühikesel distantsil oli kiireim Siim Kiskonen, kes edestas sama aja saanud Georg Peeter Paldrat ja sekundiga Kristo Enn Vagat.

Tabasalu Rattarallile startis kokku 471 rattaspordisõpra, mis on Filter Maantee Karikasarja selle hooaja teine näitaja. "Suur osalejate arv valmistas meeldiva üllatuse ja lisas indu ka järgmisel aastal Tabasalu Rattarallit korraldama," lausus Filter Maantee Karikasarja  peakorraldaja Mihkel Reile.

Kuuest etapist koosnenud Filter Maantee Karikasarja üldvõidu pälvis Spordipartneri esinumber Sigvard Kukk 2550 punktiga. Teise koha sai Vahur Valvas (JK Tamme) 2487 ja kolmanda Kevin Soon (SJK Viiking) 2461 silmaga. Põhidistantsil sai punkti kirja 647 osalejat.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles