Tallinna Kalev alistas Kuremaa ühe punktiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Kuremaa ääremängija Ando Tagamets (keskel)
SK Kuremaa ääremängija Ando Tagamets (keskel) Foto: Margus Ansu

Tallinna Kalev alistas võõrsil eriti napilt SK Kuremaa meeskonna 88:87.

Avaveerandil sai Kuremaa kalevlastest jagu 26:20, kuid poolajaks suutsid külalised vahet koomale tõmmata ning napilt 46:45 juhtima asuda.

Kolmandal veerandajal läks Kalev esialgu oma teed ning enne otsustavad veerandit oli seis 72:59 külaliste kasuks.

Kuremaa suutis raskest olukorrast välja ronida ning veel pool minutit enne mängu lõppu juhtisid võõrustajad. Seejärel teenisid kalevlastel aga Andre Pärn ja Ivo Uibukant vabavisked ning mängu saatus otsustati vaid kuus sekundit enne lõpuvilet - seekord Kalevi kasuks. Lõpuveerandil kogus Kuremaa 28 punkti Kalevi 16 vastu. 

Kalevi parimana viskas Johnny Gray 32 punkti. 12silma lisasid Erkki Kivinukk, Ivo Uibukant ning Andre Pärn.

Kuremaa parim oli Ando Tagamets 22 punkti ning 8 lauapalliga. Erik Dorbek lisas 19 punkti ning hankis lausa 12 lauapalli. Tanel Kaljula tõi 18 punkti ning tegi ühtlasi ka 8 resultatiivset söötu.

Kuremaa endisest põhikoosseisust toetavad täna võistkonda vaid Tanel Kaljula, Ando Tagamets ning Erik Dorbek. 

Erinevatest klubidest on lisandunud Martin Dorbek, Jaan Puidet, Rain Veideman. Kuremaa esiliiga meeskonnast toetavad esindusvõistkonda nüüd ka Risto Rebane, Henri Räim ning Marko Velt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles