Pikk blond eestlane võitis Korea naise südame

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill teivashüppes.
Mikk Pahapill teivashüppes. Foto: EKJL/mumm.ee

Koreas pole pikad blondid mehed kuigi igapäevane nähtus. Seepärast pole ime, et Eesti kümnevõistleja Mikk Pahapill hakkab siinsetele neidudele eriliselt silma.


Kümnevõistluse teisel päeval juhtus omapärane lugu. Üks korea neiu, kes oli maailmameistrivõistluste avapäeval staadionil viibinud, leidis võimaluse saata ühe uusmeremaalase kaudu Pahapillile oma telefoninumbri ja esitada meie esikümnevõistlejale küllakutse, et veeta koos meeldiv õhtu. Tõsi, selle vastuvõtmiseks pidanuks Pahapill sõitma Lõuna-Korea pealinna Seouli, sest neiu ise oli selleks ajaks töökohustuste tõttu juba kodulinna naasnud.

Pahapilli võttis asjade selline käik vaid muigama. Korea inimesed olevat tema hinnangul kordaarmastavad, samuti olevat Pahapilli enda süda vaba, kuid… Seouli ta siiski sõita ei kavatse ja kogu loo pööras ta lihtsalt toredaks naljaks.

Pahapill kuulis ootamatut ettepanekut paarkümmend minutit pärast palju vaeva nõudnud kümnevõistluse lõppu. Kogu loo arutamine tõstis tõsise mehe tuju vähemalt esialgu märgatavalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles