Vassiljev: juttude järgi pean Permis olema põhimees

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev sõlmis kolme aasta pikkuse lepingu Venemaa kõrgliigasse kuuluva Permi Amkariga. Eelmised kolm ja pool hooaega veetis Vassiljev Sloveenias (kolm aastat Lendava Naftas ja pool aastat Luka Koperis).

«See on see, mida ma ootasin kaua aega. See oli kõige konkreetsem ja huvitavam pakkumine,» sõnas Vassiljev. «Esimene kontakt oli nendega paar kuud tagasi. Praegu tulin just Permist, kus allkirjastasin lepingu ja läbisin meditsiinilise testi.»

Kui Vassiljev siirdus nüüd tugevamasse liigasse ja meeskonda, siis tema võimalikust klubivahetusest räägiti juba pikemat aega.

«See oli minu jaoks keeruline aeg, kuna üleminekuperioodidel oli alati palju jutte, aga midagi ei juhtunud. Siis hakkad juba mõtlema, et kas on minul midagi viga,» lisas Vassiljev.

Venemaa liigas hoiab Permi klubi praegu 11. kohta ning Eesti koondislase sõnul on juttude põhjal teda soovitud ikka algkoosseisu mängijaks. «Jutud on olnud sellised, et pean olema põhimees,» sõnas Vassiljev.

Kui Koperi kodulehel kirjutati, et Eesti koondislane hakkab kuus teenima 30 000 USA dollarit, siis Vassiljevi sõnul see päris tõele ei vasta.

«Ei pannud kahjuks pihta. Palk on siiski parem kui Sloveenias,» täpsustas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles