Israel: olen väga rahul ja õnnelik

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel.
Märt Israel. Foto: SCANPIX

Kergejõustiku maailmameistrivõistlustel Daegus kettaheites neljanda koha saanud Märt Israel jäi võistlusega väga rahule.

«Olen väga rahul ja õnnelik,» sõnas eelviimases voorus 65.20 heitnud Israel. «Kindlasti keegi ei uskunud, et võin siit neljanda koha saada, aga ise teadsin, et olen heas vormis ja võin kaugele heita.»

«Õnnestunuks mul veel lõdvemalt heita, võinuks tulemus olla 66 meetrit,» lisas ta.

Pronksmedali jäi Israelist 88 sentimeetri kaugusele, viimasel katsel eestlane aga tulemust enam kirja ei saanud. «Viimasel katsel läksin veel üritama, ei saanud ju niisama jätta, sest pronks oli nii lähedal,» nentis ta.

Israel tõdes, et kokkuvõttes võib terve hooajaga äärmiselt rahule jääda. «Soovisin MMil tulla kaheksa hulka, võita universiaadilt ja püstitada isikliku rekordi. Hooaeg on läinud nii, nagu planeeritud,» rõõmustas universiaadil kuldmedali võitnud Israel.

Maailmameistriks tuli teist korda järjest sakslane Robert Harting, hõbemedali võitis Gerd Kanter ning pronksi sai iraanlane Ehsan Hadadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles