Õunpuu koduklubi sai Norras esimese kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randabergi võrkpalliklubi. Andris Õunpuu esimeses reas vasakule esimene.
Randabergi võrkpalliklubi. Andris Õunpuu esimeses reas vasakule esimene. Foto: www.volley.ee

Andris Õunpuu koduklubi Randaberg pidi vastu võtma hooaja esimese kaotuse, kui karikavõistluste poolfinaalis jäädi võõrsil alla Kristiansundile 1:3 (-18, 23, -19, -22).

Eestlasest nurgaründaja arvele jäi kümme silma – kaheksa punkti tuli rünnakust, üks blokist ja üks servist, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.


«Sidemängija ei usaldanud mind millegipärast. Tema tõsted on küll stabiilsed, kuid aeglased. Mulle meeldib kiirem mäng,» rääkis neljandas geimis pingile vahetatud Õunpuu.


Kui Norra meistrivõistlustel kasutab Kristiansund noori mängijaid, siis karikavõistlustel täiendati omi ridu kogenumate palluritega. Võlgu ei jäänud ka kolm rannavõrkpallurit appi kutsunud Randaberg. Liberoks tuli Sydney ja Ateena olümpial üheksanda koha pälvinud Jorre Andre Kjemperud, kes mõnikord ka meeskonna treeningutel osaleb. Nurgaründajatena tegutsesid Tarjei Skarlund ja Martin Spinnangr.

«Treeningutel on Kjemperud end heast küljest näidanud, mäng tal nii hästi välja ei tulnud ning neljanda geimi alguses asendas teda meie põhilibero,» märkis Õunpuu.

Randaberg pidi läbi ajama koju saadetud Bosnia ja Hertsegoviina nurgaründaja Toplica Popovicita. «Ta käitus nagu staar. Popovici nähti lõbustusasutustes pidutsemas ja autoga linna peal ringi rallitamas. Tagatipuks jättis ta hiljuti ühele mängule tulemata,» ütles Õunpuu.

Saaremaalt pärit sportlasele mängis see kätte võimaluse end treenerina rohkem proovile panna. Nimelt sai Õunpuu enda juhendada Popovici 14-16-aastaste poiste treeninggrupi.

«Nad on kõigest paar aastat võrkpalli mänginud ja seetõttu harjutame treeningutel lihtsaid asju. Kahjuks ei võimalda minu ajakava nendega enamikel juhtudel võistlustel kaasas käia,» lausus Õunpuu.

Esimest hooaega välisklubis leiba teeniv Õunpuul on kavas oma koormust veelgi suurendada. Reedel ootab teda tööintervjuu postiettevõttes, järgmisel nädalal üritab ta tööd leida naftafirma logistikakoordinaatorina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles